Barbecue 2018

Vrijdag 24 augustus hebben we ons nieuwe zangseizoen ingeluid met een gezellige barbecue. Het was fijn om elkaar na de zomerstop weer te ontmoeten en bij te praten. Tenor Jacco Pippel verraste ons door onverwacht zijn gitaar te pakken en zo werd er ook op deze avond nog gezongen met elkaar! Maandag 27 augustus beginnen de wekelijkse repetitieavonden weer. Iedereen is van harte welkom van 19:45 tot 21:45 in gebouw Eben-Haëzer, Schoutstraat 8/a in Woudenberg. Voor de eerstvolgende concerten kunnen we vooral nog extra mannelijke zangers (vanaf 18 jaar) gebruiken, maar ook dames die van zingen houden zijn welkom. De laatste periode kregen we vooral nieuwe jonge leden erbij, dus wij zijn een koor van jong en ouder en die mix is erg leuk! Kom gerust eens een avond vrijblijvend meedoen om te kijken of ons koor wat voor jou is!