Een avond om nooit te vergeten..

Credits: Arno Lambregtse Photography

Soli Deo Gloria! Aan God zij alle eer! Afgelopen zaterdag klonk dat door in alle liederen die werden gezongen en gespeeld. Wat een prachtig feest van dank voor onze God! We zijn dankbaar dat Hij aan Marco zo’n groot muzikaal talent heeft gegeven.

Het was fantastisch om voor en met een uitverkochte zaal te mogen zingen. Een bijzonder, ontroerend mooi moment was de bijdrage van solist Tessa den Toom! Super, zoals zij het lied ‘You raise me up’ liet klinken op haar viool!

Credits: Arno Lambregtse Photography

En wat een verrassing toen ineens de burgemeester van Nijkerk het podium op kwam. Voortaan spreken we onze dirigent aan met ‘u’, want hij is nu ‘Ridder in de orde van Oranje-Nassau’.

Bekijk hieronder een prachtige impressie van de avond, gemaakt door Omroep Gelderland:

Bekijk hier meer foto’s, gemaakt door Arno Lambregtse Photography: