Seniorenkoor Jubilate Deo

Deze week start ons Seniorenkoor weer met de repetities. Voor iedereen van 65+ die van zingen houdt is er op 11 september een open repetitieavond. Zangers met meer, minder of zelfs geen ervaring zijn van harte welkom om eens mee te doen! Bij ons koor ligt de lat net ietsjes lager en hoeft er thuis niet gestudeerd te worden. Lekker laagdrempelig dus, met ook nog eens veel gezelligheid onderling. Toch lukt het dirigent Roelof van Middendorp altijd weer het beste in ons boven te halen en zijn bezoekers van onze concerten vaak onder de indruk van het niveau. Wij repeteren wekelijks op woensdagavond van 18.00-19.30u (incl koffiepauze!) in gebouw Eben-Haëzer (Schoutstraat 8a, Woudenberg), tegenover de Dorpskerk van Woudenberg. WELKOM!

Meer info: https://koorjubilatedeowoudenberg.nl/seniorenkoor/