Mogen wij op jouw stem rekenen bij de Rabo ClubSupport?

Als zangkoor houden wij van stemmen. Ook van jouw stem. Ben je lid van de Rabobank en woon je in de regio Gelderse Vallei? Dan willen wij je vragen om in de periode van 4 tot 25 oktober je stem uit te brengen op je favoriete club of vereniging. Je kunt ons vinden onder de K van Koor Jubilate Deo Woudenberg.

Na maandenlang niet samen gezongen te hebben, zijn we blij dat er nu weer mogelijkheden zijn. Om weer optimaal te kunnen repeteren hebben wij echter wel een nieuwe piano nodig.

Daarvoor vragen wij jouw stem aan onze vereniging te geven, zodat deze omgezet kan worden in een financiële bijdrage op de aanschafprijs. Zo help je ons om ons goed voor te kunnen bereiden op de komende jaren waarin we hopelijk weer veel mooie concerten mogen geven. Elke stem is een aantal euro waard en dus heel belangrijk.

Hoe kan ik stemmen op mijn favoriete club?
Vanaf 4 oktober kun je stemmen via de Rabo App. Of (als je bent ingelogd) op de Rabobank website. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer drie favorieten en stemmen maar! Stemmen kan alleen gedaan worden door leden van de Rabobank Gelderse Vallei en tot uiterlijk 25 oktober.

Waarom heb ik geen stemcode ontvangen?
Voorheen werden stemcodes verstuurd, maar deze stemcode is niet meer nodig. U kunt alleen stemmen via de app of als u bent ingelogd op de website van de Rabobank.