Kaartverkoop paasconcert 2024

Op zaterdagavond 23 maart 2024 hopen wij ons jaarlijkse paasconcert te geven. Dit zullen wij doen in de Oude Kerk van Zeist. Op het programma staat een gevarieerde selectie van prachtige liederen die passen bij de lijdenstijd en Pasen. Bijvoorbeeld het indringende koraal uit de Matthäus Passion van Bach: ‘Wenn ich einmal soll scheiden’ en ook het lied ‘Hard geslagen, vastgenageld’, bekend van Sela. Kortom: het belooft een bijzondere avond te worden.

Aan deze avond werken mee: Harm Hoeve op orgel, Kees de Bruin op de piano en Laura van der Stoep op viool. Het geheel staat uiteraard onder de vakkundige muzikale leiding van onze dirigent Marco den Toom.

U kunt nu uw kaarten bestellen via onze webwinkel voor het voorverkooptarief van € 12,50. Dit kan tot uiterlijk zaterdag 23 maart 2024 12:00. Daarna zijn er mogelijk nog kaarten aan de deur verkrijgbaar voor € 15 per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Voor hen hoeft geen ticket besteld te worden, maar graag vernemen wij hun komst via het opmerkingenveld bij de bestelling, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Vergelijkbare berichten