Zing mee als projectlid met oratorium ‘Jozef’ (aanmelden niet meer mogelijk)

Op 19 oktober 2024 hopen wij oratorium ‘Jozef’ opnieuw uit te gaan voeren. Lijkt het je leuk om dit prachtige koorwerk eens mee te zingen onder leiding van de componist Marco den Toom? En ben je tussen de 18 en 65 jaar? Meld je dan aan om als projectlid met ons mee te zingen! Hieronder vind je meer informatie over dit project.

Aanmelden kon tot 1 juli 2024 en is dus nu niet meer mogelijk.

Repetities
We hebben 7 repetities op de maandagavond in Woudenberg, dus zet deze data snel in je agenda:
– 2 september 2024
– 9 september 2024
– 16 september 2024
– 23 september 2024
– 30 september 2024
– 7 oktober 2024
– 14 oktober 2024

We repeteren in de Maranathakerk van Woudenberg. Het adres is: Frans Halslaan 21, 3931 LJ Woudenberg. Rondom de kerk is ruim voldoende parkeerruimte. De repetities starten om 19:45 uur en duren tot 21:45 uur met tussendoor een korte pauze.

Concert
Het concert vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024 in de Grote Kerk van Apeldoorn. Voorafgaande aan het concert is er ook een generale repetitie in deze zelfde kerk. De precieze tijden zijn nog niet bekend, maar houdt er rekening mee dat je rond 17:00 uur in de kerk wordt verwacht. Naast het grote koor zal ook een heel orkest meewerken. Ook zijn wij erg blij dat zanger Jacob Schenk weer de rol van Jozef wil vertolken.

Voorwaarden en kosten
Je bent tussen de 18 en 65 jaar en bent aanwezig op alle repetitieavonden. Daarnaast ben je ook bereid om thuis te oefenen met behulp van de beschikbaar gestelde oefenpartijen. De kosten voor dit project bedragen € 50. Dit is inclusief de bladmuziek. Heb je de bladmuziek van Jozef al in je bezit, dan kun je dit aangeven bij het aanmelden en ontvang je een korting van € 10 op het totaalbedrag.

Zing je met ons mee?
Dit kon tot uiterlijk 1 juli 2024. Na het aanmelden heb je als het goed is van ons een bevestiging ontvangen met daarin een betaallink. Na betaling is je aanmelding echt definitief. Wij zien uit naar je komst!

Vergelijkbare berichten