Concert met 3xM in Driebergen (Grootkoor)

Datum: zaterdag 8 juni 2019
Locatie: Grote kerk Driebergen 
Aanvang concert:
19:30 uur
Toegangsprijs:
€ 10 (waarvan € 2,50 voor het goede doel: 3xM)
Medewerkenden:
Grootkoor Jubilate Deo olv Marco den Toom
Jelte van Putten, viool
Johan Bredewout, vleugel
André van Vliet, orgel
Parkeren: in de buurt van de kerk zijn drie parkeerplaatsen: AH aan de overkant van de kerk / De Appelgaard bij BP station 80 plekken / P Sparrendaal bij de Brandweer is ook openbaar voor 80 plekken

Thema: ‘Ga dan heen’
In dit concert willen we stilstaan bij de zendingsopdracht, zoals Jezus die aan ons gegeven heeft in Mattheüs 28. Hierbij zullen we ook aandacht geven aan de verzen die daarvoor en daarna komen. Jezus vraagt ons niet zomaar om eropuit te gaan, maar zegt eerst dat Hij alle macht heeft in hemel en op aarde. Vanuit dat perspectief mogen we de wereld ingaan. Na de zendingsopdracht belooft Jezus direct ook met ons te zijn met de woorden “En zie, Ik ben met u, alle dagen.” Ook daar kennen wij prachtige liederen bij, die we op 8 juni ten gehore willen brengen.

Meer informatie over het goede doel 3xM: 3xM bereikt mensen in landen waar het Woord van God niet of nauwelijks doordringt. Met onze televisieprogramma’s verspreiden we Gods boodschap van liefde en hoop. We doen dit in de eigen taal en cultuur van de inwoners van het land. Hiervoor werken we samen met lokale partnerorganisaties en kerken.

Het is niet meer mogelijk om online een kaart te kopen. Wél zijn er nog voldoende kaarten beschikbaar aan de deur vanavond.